Begravningsblommor Malmö

Vi hjälper dig som vill skicka begravningsblommor i Malmö. Genom att beställa ett blombud till en begravning i Malmö kan du på ett fint sätt visa din omtanke och respekt för de nära anhöriga, samt säga ett hjärtligt farväl till den avlidne. Ta del av vår lista över företag som skickar blommor till begravningar i Malmö.

Skicka blommor till begravning i Malmö

Blombuden enligt nedan tillverkar och skickar blommor till begravningen

Interflora

Över 56 00 florister anslutna

Förmedlat blommor sedan 1923

Skickar begravningsblommor

Blombud med leverans samma dag

Brett och bra utbud

Levererar till över 150 länder

Beställt enkelt online

Lång tid i branschen

Besök Interflora

Beställ begravningsblommor innan 14:00 vardagar, så sker leverans samma dag!

Euroflorist

Över 9000 florister anslutna

Förmedlat blommor sedan 1982

Skickar begravningsblommor

Blombud med leverans samma dag

Brett sortiment

Leverar blommor världen över

Snabba och billiga blombud

Blommor för alla tillfällen

Besök Interflora

Med Euroflorist kan du beställa blommor världen över

Florister i Sverige

Många florister anslutna

Pålitlig och snabb blomförmedlare

Skickar begravningsblommor

Kan erbjuda leverans samma dag

Brett sortiment

Vackra begravningshjärtan

Färska blommor vid leverans

Leveranser utomlands

Besök Interflora

Erbjuder brett utbud med leverans samma dag

Populära begravningsblommor hos Interflora

475 kr

Till Interflora

545 kr

Till Interflora

475 kr

Till Interflora

Populära begravningsblommor hos Euroflorist

929 kr

Till Euroflorist

599 kr

Till Euroflorist

499 kr

Till Euroflorist

Blommor och blomsterarrangemang till begravning 

Att ta med eller skicka blommor till en begravning är något vi anser att alla bör göra. Det speciellt om du och den avlidne hade en nära relation. Blommorna är inte bara ett sätt för dig att säga dina farväl och visa att du är närvarande under ceremonin. Utan blommorna kan även agera kondoleanser till de nära anhöriga, med ett personligt budskap.

Med blommorna kan du visa att du är närvarande i de anhörigas sorg, samt bidra till att de som deltar under begravningen får något fridfullt att se på. Ett blomsterarrangemang kan ofta bidra till att ceremonin blir än mer känslofylld och vacker, där de fina färgerna och anordningarna väcker minnen till liv och bidrar med ljus och lättnad. 

Skicka blombud till begravning i Malmö

Har du själv inte möjlighet att närvara under begravningsceremonin? Då kan du skicka blombud till begravningen i Malmö. Det gör du smidigt och enkelt via något av de företag som erbjuder leverans av begravningsblommor. 

Dessa blombud utformas efter dina önskemål vad gäller innehåll, färg och om det bör finnas med någon specifik personlig hälsning. Blomsterarrangemanget skapas sen på plats för längsta möjliga hållbarhet, och levereras därefter till kyrkan eller den begravningsplats som du angett. Vi kan garantera att ditt blombud kommer uppskattas i sorgens tider.

Vilken typ av blombud ska jag skicka?

Det finns mängder av blommor, buketter och blomsterarrangemang att välja mellan idag, som kan vara passande att ta med sig eller skicka till en begravning. Detta kan försvåra valet för dig, inte minst om du själv känner dig osäker på vad du bör ha med dig och vad du själv föredrar. 

Ett tips är att beställa begravningsblommor som har en personlig anknytning till den avlidne, eller till den relation ni hade. Kanske finns det en viss färg som du vet att den avlidne älskade, eller kan du hitta en blomma som väcker ett visst minne till live från er tid tillsammans? 

Några vanliga alternativ av blommor som man brukar använda som handblommor och i buketter till begravning är:

Rosor

Det finns inte många blommor som bidrar med en så personlig, känslofylld och vacker känsla som rosor. Rosor är otroligt fina som handblommor för att placera på kistan, men kan även pryda en bukett eller annat blomsterarrangemang. Ett mycket traditionsenligt val. 

Tulpaner

För dig som vill ta med eller skicka en vacker blomsterbukett till en begravning i Malmö kan tulpaner vara ett bra alternativ. Det antingen som enstaka blomma eller i en sammansatt bukett. Tulpaner finns i mängder av fina färger för att du ska kunna hitta rätt.

Liljor

Ett annat vanligt förekommande alternativ av blomma till begravning är liljor. Dessa är magiskt fina att använda på egen hand, men går även mycket bra ihop med andra blommor och växtlighet. Det är framförallt vanligt med liljor som blomma till vinterbegravning.

Hitta begravningsblommor i Malmö 

Det finns många tillfällen då blommor är en passande gåva att ta med sig. En begravning är ett specifikt sådant tillfälle, där du med blommorna kan visa uppskattning, omtanke och respekt för de nära anhöriga såväl som säga dina farväl till den avlidne. Det är ett fint, personligt sätt att visa att du deltar i sorgen. 

Har du inte möjlighet att vara närvarande under begravningen och själv ta med dig blommor kan du välja att skicka ett blombud med begravningsblommor i Malmö. Ovan kan du ta del av vår lista för att jämföra och hitta det blombud som passar dig. Vi gör det enkelt för dig att välja och skicka blommor till begravning i Malmö.