Begravningsblommor Stockholm


Har du en nära anhörig som nyligen gått bort? Då vill vi tipsa dig om att beställa begravningsblommor i Stockholm. Genom att skicka eller ge bort begravningsblommor kan du säga farväl till den avlidne på ett fint och personligt sätt, samtidigt som du visar respekt och omtanke till de övriga nära anhöriga. Blommorna är en mycket fin gest som fyller en viktig uppgift.

Skicka blommor till begravning i Stockholm

Blombuden enligt nedan tillverkar och skickar blommor till begravningar i Stockholm

Interflora

Över 56 00 florister anslutna

Förmedlat blommor sedan 1923

Skickar begravningsblommor

Blombud med leverans samma dag

Brett och bra utbud

Levererar till över 150 länder

Beställt enkelt online

Lång tid i branschen

Besök Interflora

Beställ begravningsblommor innan 14:00 vardagar, så sker leverans samma dag!

Euroflorist

Över 9000 florister anslutna

Förmedlat blommor sedan 1982

Skickar begravningsblommor

Blombud med leverans samma dag

Brett sortiment

Leverar blommor världen över

Snabba och billiga blombud

Blommor för alla tillfällen

Besök Interflora

Med Euroflorist kan du beställa blommor världen över

Florister i Sverige

Många florister anslutna

Pålitlig och snabb blomförmedlare

Skickar begravningsblommor

Kan erbjuda leverans samma dag

Brett sortiment

Vackra begravningshjärtan

Färska blommor vid leverans

Leveranser utomlands

Besök Interflora

Erbjuder brett utbud med leverans samma dag

Populära begravningsblommor hos Interflora

475 kr

Till Interflora

545 kr

Till Interflora

475 kr

Till Interflora

Populära begravningsblommor hos Euroflorist

929 kr

Till Euroflorist

599 kr

Till Euroflorist

499 kr

Till Euroflorist

Hitta begravningsblommor i Stockholm med omnejd 

Ovan har vi satt ihop en sammanställd lista över företag som erbjuder begravningsblommor i Stockholm, ofta med omnejd. Du kan välja att köpa med dig en fin blombukett eller personligt utvalda blommor på egen hand i en blomsteraffär, eller så kan du skicka ett blombud direkt till begravningen. 

Blombudet kan ofta både planeras och beställas online i samråd av företaget i fråga. Du väljer själv vilken typ av blombud du vill köpa eller skicka, där du anger om du har några specifika önskemål kring vilka blommor det ska innehålla och hur det ska se ut. Kanske hade den avlidne en favoritblomma eller färg som kan vara fin?

Blombud till begravning 

Oavsett vilket alternativ du föredrar finns denna leverans av blommor tillgänglig för att du på ett så enkelt, tryggt och personligt sätt som möjligt ska kunna säga farväl till den avlidne och visa din omtanke och respekt till de nära anhöriga. Det trots att du kanske inte själv har möjlighet att deltaga under ceremonin eller att på annat sätt säga ditt farväl.  

De företag som finns listade här nedan erbjuder dig att skicka personliga blombud i Stockholm. Du väljer själv om blommorna ska levereras hem till de nära anhöriga för att visa dina kondoleanser, eller om du vill att budet ska köras direkt till kyrkan eller platsen där begravningen hålls. Självklart kan du välja att lägga till en personlig hälsning.

Jämför blombud för begravningsblommor i Stockholm

Här hos oss kan du snabbt och enkelt hitta ett företag som levererar blombud i Stockholm som uppfyller dina önskemål och krav. Vi har samlat alla de företag som skickar blommor till begravning i Stockholm för att du ska kunna jämföra dina alternativ och välja det bäst passar dig. 

De företag vi listar levererar blombud och blommor i hela Stockholm, med snabb leverans och proffsig service. Självklart även med rimliga priser. 

Vanliga blommor för begravning – tips då du vill skicka blombud 

Det bästa när det kommer till blombud till begravning i Stockholm är att det är helt upp till dig att välja vilken typ av blommor eller blombud just du vill skicka. Det finns en hel uppsjö av olika alternativ att välja mellan, där du kan hitta något som passar för alla tillfällen oavsett önskemål och preferenser. 

Ett tips är att välja ett blomsterarrangemang som har en personlig koppling till den avlidne, eller till den relation som du och den avlidne hade. På så sätt kan blommorna väcka ett fint minne till liv, vilket kan vara extra värdefullt och känslofyllt under själva begravningsdagen. 

Om du har svårt att välja vilken typ av blombud just du ska skicka eller ge kan du välja mellan någon av följande blommor, som är vanliga alternativ av blommor till begravning i Stockholm:

  • Rosor

Rosor är den absolut vanligaste sortens begravningsblomma. Vill du använda rosor i ditt blomsterarrangemang kan du välja mellan en uppsjö av olika färger. Tänk på att olika färger kan betyda olika saker, vilket kan vara värt att kolla upp innan om du vill skicka rätt budskap.

  • Tulpaner

Även tulpaner är en väldigt vanlig blomma att använda i blombud för begravning. Dessa är lika fina att använda på egen hand som att använda i en blombukett tillsammans med andra blommor. Välj en färg som du gillar, som passar årstiden eller som den avlidne hade tyckt om.

  • Liljor

Det kan vara väldigt fint att ta med sig en bukett med liljor till en begravning i Stockholm. Dessa kan självklart även väljas som blomma då du vill få ett blombud levererat till kyrkan eller platsen för begravningen.