Begravningskransar

Begravningskransar är en otroligt fin dekoration som lyfter dynamiken under begravningsceremonin. Samtidigt som det under begravningen for runt olika tankar och känslor runtom i lokalen, är det vackert och skönt att kunna fästa blicken på begravningsblommor som placerats ut i lokalen. Använd er av blombuden nedan för att beställa personliga begravningskransar

Skicka begravningskransar med hjälp av blombud

Blombuden som vi listar gör och skickar personliga handbundna kransar

Över 56 00 florister anslutna

Förmedlat blommor sedan 1923

Skickar begravningskransar

Blombud med leverans samma dag

Brett och bra utbud

Levererar till över 150 länder

Beställ enkelt online

Lång tid i branschen

Besök Interflora

Beställ begravningsblommor innan 14:00 vardagar, så sker leverans samma dag!

Över 9000 florister anslutna

Förmedlat blommor sedan 1982

Skickar begravningskransar

Blombud med leverans samma dag

Brett sortiment

Levererar blommor runt hela världen

Snabba och billiga blombud

Blommor för alla tillfällen

Besök Euroflorist

Med Euroflorist kan du beställa blommor världen över

Många florister anslutna

Pålitlig och snabb blomförmedlare

Skickar begravningskransar

Kan erbjuda leverans samma dag

Brett sortiment

Vackra begravningshjärtan

Färska och hållbara blommor vid leverans

Leveranser utomlands

Besök Florister...

Populära begravningskransar hos Interflora

Populära begravningskransar hos Euroflorist

Begravningskransar

En begravningskrans är ett vanligt sätt att vid kistan ta ett sista farväl på en begravning. Alla gäster kan köpa en egen krans om de vill, eller så kan ett sällskap lägga ihop till ett större alternativ. Begravningskransarna är ett fint inslag i kyrkan eller lokalen där begravningen äger rum. De kan ha i princip vilken färg som helst. Du kan även välja mellan olika storlekar och utformning. Det är viktigt att du gör den personlig så att den representerar dig och den anknytning du har till den person du förlorat. Vi har begravningskransar för alla. Kransarna finns i olika prisklasser och det är enkelt att navigera och välja en krans som passar dina behov.

Låt ett blombud leverera din begravningskrans

Att gå på begravning är en känslosam upplevelse och det kan vara skönt att slippa tänka på allt runtomkring. Genom att låta ett blombud leverera din begravningskrans kan du lämna över ansvaret till floristen. Du behöver inte åka till blomsteraffären och hämta kransen. Den kommer redan att ligga fint placerad vid kistan när du anländer till begravningen. När du beställer kransen kan du även välja ut en handbukett som också levereras till platsen för begravningen i tid innan ceremonin börjar.

Vi samarbetar med välkända och duktiga blombud som är pålitliga. De är några av marknadens främsta aktörer inom blommor och har stora kunskaper om just begravningsblommor. Fördelen med att vi samarbetar med flera aktörer är att det alltid finns något alternativ som levererar till just dig. Räckvidden är över hela landet. Dessutom är leveranstiden kort. På så sätt kan du ta tid på dig att välja en krans som verkligen är som du vill ha den.

Välj oss för smidig beställning av begravningskrans

För de flesta av oss är begravningar inte något som tillhör vardagen. Därför är vi inte heller vana vid att beställa begravningskransar. Av den anledningen har vi gjort det enkelt för dig att välja och beställa din krans från vår hemsida. I sorgens stund är det viktigt att saker är enkla. Du ska ha tid att sörja personen du förlorat. Vi är inte själva blomsterbutiken utan en typ av jämförelsetjänst för dig som ska köpa en begravningskrans eller andra typer av blomsterarrangemang till en begravning. Det ger dig en snabb och lättöverskådlig bild av vad som finns, vilka butiker som kan leverera till dig och vilka prisklasser du kan välja mellan.

Pris för en begravningskrans

Priserna för kransar varierar både beroende på storleken och vilka blommor du vill ha. Många florister låter dig välja mellan liten, medel och stor. Priserna vanligtvis ligger på runt 1 500 kronor och uppåt. En rejäl krans med mycket blommor kan ha ett pris på över 5 000 kronor, vilket kan vara ett alternativ om ni är flera som vill skicka en sista hälsning.

Hos vissa blombud kan du välja ett utförande och sedan själv ange det pris du vill betala så binder floristen en krans utifrån det. Det viktigaste är att du hittar en begravningskrans du gillar till ett pris som passar din budget. Tanken är det som räknas. Leveransavgift kan också tillkomma, men den ligger oftast inte på mer än en hundralapp.

Så skickar du en krans till begravning

Det är enkelt att beställa och skicka en begravningskrans när du använder dig av vår hemsida. Du kan se exempel på populära kransar redan här på vår sajt och om någon av dem tilltalar dig klickar du på den för att då skickas direkt till blombudet som erbjuder den. Det går också att klicka direkt på det blombud du vill beställa från för att komma till deras utbud av begravningskransar.

Du kan ofta hitta många alternativ att välja mellan. Vita blommor förknippas många gånger med begravningar, men du kan också hitta kransar med blommor i mörka, varma färger eller ljusa, klara färger. Du kan i vissa fall också låta floristen skapa en egen krans som blir mer unik. Vanligtvis använder de säsongens blommor och du kan välja storlek. Det är inte säkert att det här alternativet finns hos alla blombud så om du önskar den här typen av arrangemang får du välja en av de leverantörer som erbjuder det.

När du ska slutföra beställningen skriver du in adressen till den kyrka begravningen ska hållas i samt när den ska levereras. Den kommer sedan vara där när du kommer till begravningsceremonin. Du kan välja att lägga till band till kransen. Där kan du skriva en sista hälsning till den bortgångna. Även hälsningskort är vanliga att välja till en begravningskrans.

Olika typer av begravningskransar

En begravningskrans kan se ut på flera sätt. Det samtliga har gemensamt är att de har en rund form, sedan kan de ha ett varierat antal blommor och färger. Du kan också välja en hjärtformad krans från en del florister som binder kransen åt dig. I sorgens stund kan det vara skönt att ta hjälp av någon av d blomsterbud vi tipsar om.

En begravningskrans är oftast grön i botten. Det gröna består av kvistar och blad som binds runt en stomme. Den allra vanligaste begravningskransen har sedan vita blommor. Det kan vara allt från rosor till liljor eller andra fina, vita blommor. Känner du att andra färger mer representerar den avlidne kan du välja en begravningskrans med färger och blommor som tillhör säsongen. På våren är ljusa färger som gult, rosa och ljusblått vanligt medan höstens kransar brukar innehålla varmt orange, rött och brunt.

Du måste inte ha band till din begravningskrans utan ett kort går precis lika bra. Av bandet framgår det dock tydligt vem kransen är från och du kan skriva en personlig hälsning. Även banden finns i många färger.

En begravningskrans är ett utmärkt sätt att uttrycka sina kondoleanser. Kransen är traditionell samtidigt som den håller länge. Genom att beställa från ett bud vi tipsar om blir kransen dessutom direkt levererad till ceremonin, i god tid innan den börjar. Du får därmed en sak mindre att tänka på. Med hjälp av vår lista hittar du snabbt en krans som blir ett fint sista avskedet.