Därför ska du köpa begravningshjärta

Begravningshjärtan – ett plåster på hjärtat

En begravningskrans eller ett begravningshjärta är en vacker dekoration på bild, men ännu mer magnifik  att skåda i verkligheten. Att förlora en närstående kan vara något det jobbigaste som man behöver gå igenom. En vanlig och väldigt vacker gest eller dekoration är att man placerar ett eller flera begravningshjärtan på kistan. Det ger dekorationen en helt annan dynamik, samt lyfter utseendet omkring. Detta i kombination med begravningsblommor runt om brukar vara ett väldigt populärt tillval som anhöriga brukar välja brukar på begravningar. 


Du kan välja Begravningshjärtan med olika design

Det finns olika designer att välja mellan, där hjärtformen ser olika ut. På vissa som är lite mer moderna, dras spetsen på hjärtat ut lite snett. Sedan finns det begravningshjärtan med eller utan hål. Vackra färger som passar är exempelvis, vit, orange, rosa, eller mörkrött. Det finns ett stort antal att välja mellan och blanda.

Priser

Priserna varierar när det kommer till begravningshjärtan och kransar. Men dom flesta ligger runt 1500 kronor. Det som påverkar priset är, hur stort hjärtat eller hur kransen ska vara, samt vad som ska ingå i den. Detta är en dekoration som tar mer plats och tid än en vanlig bukett.
 

Begravningshjärta kan du skicka som en hälsning

Skulle det visa sig att du inte kan närvara under en begravning, och känner att du vill skicka en fin och minnesvärd hälsning, så är ett begravningshjärta det absolut bästa valet. Väljer du att skicka ett begravningshjärta som en hälsning, medföljer ett band med som har din hälsning. På så sätt, ser alla som deltar i begravningen att du är med via din medskickade hälsning. Var noga med att du skriver ned rätt adress när du beställer ett begravningshjärta. Du måste även besluta om du önskar skicka begravningshjärtat direkt till ceremonin där eventuell minnesstund ska hållas eller hem till de anhöriga. 

Ett begravningshjärta är en kraftfull och vacker gest som ingen missar. Som vi nämnt tidigare är dessa väldigt vackra på bild, men i verkligheten är de ännu mer vackra och mäktigare. Som sagt så är detta i kombination med begravningsblommor den perfekta matchningen för en vacker och minnesvärd begravning för din älskade.